macOS Sierra: Inlogonderdelen zijn vermoedelijk niet compatibel

Inlogonderdelen zijn vermoedelijk niet compatibel

Inlogonderdelen zijn programma's die automatisch worden geopend terwijl u de Mac opstart of inlogt op uw Mac. Het kan sporadisch voorkomen dat een inlogonderdeel tot problemen leidt, zoals een leeg blauw scherm tijdens het opstarten.

Belangrijk: Om deze instructies af te drukken, klikt u op de deelknop  in het helpvenster en kiest u 'Druk af'.

Uw inlogonderdelen testen

1. Kies Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren' en klik op 'Gebruikers en groepen'.

2. Klik onder 'Huidige gebruiker' op de naam van uw account en klik vervolgens boven in het venster op 'Inloggen'.

Noteer de namen van de inlogonderdelen (die hebt u straks nodig).

3. Selecteer alle inlogonderdelen en klik op de knop met het minteken .

4. Kies Apple-menu > 'Herstart'.

5. Als het probleem is opgelost, opent u het paneel 'Gebruikers en groepen' in Systeemvoorkeuren opnieuw en voegt u de inlogonderdelen één voor één weer toe. Start uw Mac telkens opnieuw op nadat u onderdeel hebt toegevoegd.

Als het probleem zich opnieuw voordoet, volgt u de bovenstaande stappen om alleen het laatst toegevoegde inlogonderdeel te verwijderen.

Publicatiedatum: 28-apr-2017