macOS Sierra: Kopiera och klistra in mellan enheter

Med universella urklipp kan du kopiera text, bilder och video på en Apple-enhet och sedan klistra in innehållet på en annan Apple-enhet. Du kan t.ex. kopiera ett recept som du hittade när du surfade på internet på datorn och klistra in det i en inköpslista i Anteckningar på din iPhone som du har till hands.

En dator med ett Pages-dokument och en bild som har kopierats från iPhone.
  • Kopiera på en enhet: Markera det innehåll som du vill kopiera och kopiera det sedan. På datorn trycker du på kommando-C eller väljer Redigera > Kopiera.

Det kopierade innehållet går att klistra in på dina andra enheter, men bara under en kort tid.

• Klistra in på en enhet: Placera pekaren där du vill klistra in innehållet och klistra sedan in det. På iPad trycker du snabbt två gånger och väljer sedan Klistra in från alternativen.

Obs! Om du vill använda universella urklipp måste dina enheter uppfylla systemkraven för kontinuitet. Wi-Fi, Bluetooth och Handoff måste även vara aktiverade i Systeminställningar (på datorn) och i Inställningar (på iOS-enheter). Du måste vara inloggad på iCloud med samma Apple-ID på alla enheter.

Published Date: 2018-dec-17
Helpful?