macOS Sierra: Kopier og lim inn på tvers av enheter

Med Universelle utklipp kan du kopiere tekst, bilder, fotografier og videoer på én Apple-enhet og deretter lime inn innholdet på en annen Apple-enhet. Du kan for eksempel kopiere en oppskrift du finner mens du surfer på Macen, og deretter lime den inn i Notater på iPhonen i nærheten.

En Mac som viser et Pages-dokument med et dokument med et bilde kopiert fra iPhone
  • Kopier på en enhet: Marker innholdet du vil kopiere, og kopier det. På Macen kan du for eksempel trykke på Kommando-C eller velge Rediger > Kopier.

Det kopierte innholdet er kun tilgjengelig for liming på andre enheter i en kort periode.

• Lim inn på en enhet: Plasser markøren der du vil lime inn innholdet, og lim det inn. På iPad kan du for eksempel dobbeltklikke, og deretter velge Lim inn fra alternativene.

Merk: Hvis du vil bruke Universelle utklipp, må enhetene oppfylle systemkravene til Continuity. De må også ha Wi-Fi, Bluetooth og Handoff slått på i Systemvalg (på Macen) og i Innstillinger (på iOS-enhetene). Du må være logget på iCloud med samme Apple-ID på alle enhetene.

Published Date: 17.des.2018
Helpful?