macOS Sierra: Kopioiminen ja sijoittaminen laitteiden välillä

Universaalilla leikepöydällä voit kopioida ja sijoittaa tekstiä, kuvia ja videoita yhdeltä Applen laitteelta toiselle. Voit esim. kopioida Macilla selatessa löytämäsi reseptin iPhonen Muistiinpanot-apissa olevaan kauppalistaan.

Mac, jossa näkyy Pages-dokumentti, jossa on iPhonesta kopioitu kuva
  • Laitteessa kopioiminen: Valitse kopioitava sisältö ja kopioi se. Macilla voit esimerkiksi painaa komento-C tai valita Muokkaa > Kopioi.

Kopioitu sisältö voidaan sijoittaa muissa laitteissa vain lyhyen aikaa.

• Laitteessa sijoittaminen: Laita osoitin paikkaan, johon haluat sijoittaa sisällön, ja sijoita se. Voit esim. kaksoisnapauttaa iPadilla ja valita Sijoita.

Huomaa: Jotta voit käyttää Universaalia leikepöytää, laitteiden on täytettävä Jatkuvuus-järjestelmävaatimukset. Wi-Fin, Bluetoothin ja Handoffin on oltava päällä Macin Järjestelmäasetuksissa ja iOS-laitteiden Asetuksissa. Sinun on oltava kirjautuneena sisään iCloudiin samalla Apple ID:llä kaikilla laitteilla.

Published Date: 17.12.2018
Helpful?