iMovie til Mac: Eksporter et QuickTime-arkiv

Eksporter et QuickTime-arkiv

Du kan eksportere din film som et arkiv, du kan bruge i andre programmer.

Opret et QuickTime-arkiv

1. Vælg en film, en forfilm eller et klip i browseren.

2. Klik på knappen Del på værktøjslinjen, og klik derefter på Arkiv.

Knappen Del på værktøjslinje
  3. I den viste dialog skal du gøre et af følgende:

• Indstil titlen på den delte film: Klik på navnet øverst, og skriv et nyt navn.

• Indstil beskrivelsen af den delte film: Klik i feltet Beskrivelse, og skriv en ny tekst.

• Indstil mærker til den delte film: Klik i feltet Mærker, og skriv navne på mærker adskilt af kommaer.

• Indstil det færdige format på den delte film: Klik på lokalmenuen Format, og vælg en mulighed.

Du kan vælge at eksportere video og lyd eller kun lyd.

• Indstil opløsningen på den delte film: Klik på lokalmenuen Opløsning, og vælg en mulighed.

Bemærk: Du kan eksportere et 4K-klip eller en 4K-film i den originale opløsning.

• Indstil den færdige kvalitet på den delte film: Klik på lokalmenuen Kvalitet, og vælg en mulighed.

Du indstiller den færdige kvalitet på filmen manuelt ved at klikke på lokalmenuen Kvalitet, vælge Speciel og trække mærket for at indstille den ønskede bitfrekvens.

Når du trækker mærket, opdateres den anslåede arkivstørrelse under miniaturen af eksemplet.

• Vælg en komprimeringsindstilling: Klik på lokalmenuen Komprimer, og vælg en mulighed.

Dialog til deling som arkiv
  4. Klik på Næste.

5. Skriv et navn i feltet Arkiver som i den dialog, der vises, eller lad standardnavnet stå, dvs. navnet på filmen, forfilmen eller klippet.

6. Naviger til det sted, hvor arkivet skal arkiveres, og klik på Arkiver.

Der vises en statusindikator i højre side af værktøjslinjen. Klik på statusindikatoren for at se flere oplysninger. Indikatoren forsvinder, når handlingen er færdig.

Statusindikator på værktøjslinje

Når delingen er gennemført, åbnes filmen i QuickTime Player. Meddelelsen “Deling lykkedes” vises også.

Published Date: 20. aug. 2019
Helpful?