iMovie til Mac: Indstil eller skift tema til en film

Indstil eller skift tema til en film

iMovie indeholder et antal temaer designet af Apple – sæt af indbyrdes forbundne titler og overgange – som har det samme visuelle præg og giver dine film et professionelt finish. iMovie kan automatisk tilføje disse titler og overgange, når du opbygger filmen.

Du kan anvende et tema, efter du har oprettet dit projekt. Du kan også let skifte tema.

Indstil eller rediger temaet

1. Klik på Indstillinger i øverste højre hjørne af tidslinjen, mens din film er åben på tidslinjen, og klik derefter på knappen Tema.

2. Gør et af følgende i vinduet Skift tema:

• Vælg et tema: Vælg et tema, og klik på Skift.

Du kan se et eksempel på et tema ved at flytte markøren over temaets miniature og klikke på knappen Afspil .

• Fjern temaet: Vælg Intet tema, og klik på Skift.

Når du indstiller eller ændrer temaet, kan du også indstille iMovie, så du kan indsætte og redigere overgange manuelt. Du kan få flere oplysninger i Slå automatiske overgange fra.

Udgivelsesdato: 07-11-2017