iMovie til Mac: Biblioteksliste

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.
Biblioteksliste

Det område i indholdsoversigten i iMovie, hvor du organiserer og vælger dine biblioteker og begivenheder. Når du vælger et bibliotek eller en begivenhed på bibliotekslisten, vises emnets medier i browseren.

Begivenhed valgt på bibliotekslisten og browser, der viser klip i valgt begivenhed
  • Du viser eller skjuler bibliotekslisten ved at klikke på knappen Biblioteksliste i øverste venstre hjørne af browseren.

Udgivelsesdato: 20. aug. 2019