OS X Yosemite: Brug programmer på fuld skærm

This article has been archived and is no longer updated by Apple.

Udvid til fuld skærmoversigt: Klik på den grønne knap til fuld skærm i det øverste venstre hjørne i vinduet for et program, eller tryk på ctrl-Kommando (⌘)-F.

Knap til start af fuld skærm

Flyt fra vindue til vindue på fuld skærm: Skub til venstre eller højre på et pegefelt eller en Magic Mouse. Du kan få flere oplysninger i Lær at bruge bevægelser med pegefeltet og musen.

Vend tilbage til standardoversigten: Flyt markøren til det øverste venstre hjørne af skærmen, og klik derefter på den grønne knap til fuld skærm igen, eller tryk på ctrl-Kommando (⌘)-F.

Knap til afslutning af fuld skærm

Du kan også dobbeltklikke på titellinjen til et program for at udvide programvinduet, så det udfylder området mellem Dock og menulinjen. Hvis du har Dock i siden af skærmen, udvides vinduet, så det udfylder området under menulinjen og ved siden af Dock. Du kan også Alternativ-klikke på den grønne knap til fuld skærm i det øverste venstre hjørne i vinduet for et program.

Du vender tilbage til standardoversigt ved at dobbeltklikke på titellinjen eller ved at Alternativ-klikke på den grønne knap til fuld skærm igen.

Hvis du dobbeltklikker på titellinjen til et program, og programmet minimeres til Dock, er muligheden “Dobbeltklik på et vindues titellinje for at minimere det” indstillet i Dockindstillinger. Hvis programmet i stedet for skal udvides, skal du vælge Apple > Systemindstillinger, klikke på Dock og derefter fravælge “Dobbeltklik på et vindues titellinje for at minimere det”.

Published Date: 14-09-2017
Helpful?