Om tilgængelighedsgenvejen på iPhone, iPad og iPod touch

Læs mere om, hvordan du føjer VoiceOver, AssistiveTouch, Forenklet adgang og meget mere til dit Kontrolcenter, så du har nem adgang til dem. Og brug tryk tre gange for hurtigt at tilgå ofte brugte tilgængelighedsfunktioner.

Brug sideknappen eller den øverste knap

Hvis din enhed ikke har knappen Hjem, har den enten en sideknap eller en knap øverst.

• Sådan indstiller du tilgængelighedsgenvejen: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Tilgængelighedsgenvej, og vælg derefter de funktioner, du bruger mest.

• Sådan bruger du tilgængelighedsgenvejen: Tryk tre gange på sideknappen eller den øverste knap.

• Sådan sætter du tempoet for dobbeltklik eller tredobbeltklik på sideknappen eller den øverste knap ned: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Sideknap [eller Øverste knap], og skift indstillingen.

Brug knappen Hjem

• Sådan indstiller du tilgængelighedsgenvejen: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Tilgængelighedsgenvej, og vælg derefter de funktioner, du bruger mest.

• Sådan bruger du tilgængelighedsgenvejen: Tryk tre gange på knappen Hjem.

• Sådan sætter du tempoet for dobbeltklik eller tredobbeltklik på knappen Hjem ned: Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Knappen Hjem, og skift indstillingen.

Brug Kontrolcenter

• Sådan tilpasser du Kontrolcenter: Gå til Indstillinger > Kontrolcenter, og tryk derefter på knappen Tilføjsymbolet Tilføj ud for tilgængelighedsfunktioner som f.eks. Tilgængelighedsgenveje, Forstørrelsesglas, Høreapparater og Forenklet adgang.

• Sådan aktiverer du en tilgængelighedsfunktion fra Kontrolcenter: Åbn Kontrolcenter, og tryk derefter på tilgængelighedsfunktionen.