Få vist og fjern enheder, som er knyttet til køb foretaget med dit Apple‑id

Administrer listen over enheder, der kan downloade og afspille emner, som du har købt med dit Apple‑id.

Du vil måske fjerne en tilknyttet enhed i disse situationer:

• Hvis du når grænsen for antal tilknytninger og vil tilføje en ny enhed.

• Hvis du ikke kan downloade køb igen fra App Store, Apple TV-appen og andre Apple-tjenester.

• Hvis du vil sælge en tilknyttet enhed eller forære den væk.

Brug en Mac eller Windows-pc til at finde eller fjerne dine tilknyttede enheder

1. Åbn appen Apple Music eller Apple TV-appen.

2. På din Mac: Vælg Konto > Kontoindstillinger på menulinjen. På din Windows-pc: Klik på dit navn nederst på indholdsoversigten, og vælg derefter Vis min konto. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id.

3. Klik på Administrer enheder. Afsnittet vises ikke, hvis der ikke er tilknyttet nogen enheder til dit Apple‑id.

Der er ikke angivet et alternativ til billede
  4. Hvis du vil fjerne en enhed, skal du klikke på Fjern. Hvis du ikke kan fjerne en enhed, skal du logge ud af dit Apple‑id på den pågældende enhed og prøve igen. Hvis du stadig ikke kan fjerne enheden, skal du muligvis vente op til 90 dage, før du kan knytte enheden til et andet Apple‑id.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Fjern din tilknyttede iPhone eller iPad

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på dit navn, og tryk derefter på Medier og køb.

3. Tryk på Vis konto. Du bliver muligvis bedt om at logge ind.

4. Rul ned, og tryk på Fjern denne enhed.

Der er ikke angivet et alternativ til billede

Mere om tilknyttede enheder

Vil du føje en ny enhed til listen? Det eneste du skal gøre, er at bruge enheden til at foretage et køb i App Store, Apple TV-appen eller en anden Apple-tjeneste.

Du kan knytte ti enheder (højst fem computere) til dit Apple‑id til køb på samme tid.

Når du prøver at tilknytte en enhed med en tidligere tilknytning, får du muligvis vist beskeden "Denne enhed er forbundet med et andet Apple‑id. Du kan ikke knytte denne enhed til et andet Apple-id i [antal] dage". Du skal muligvis vente op til 90 dage, før du kan knytte enheden til et andet Apple‑id.

Denne liste over tilknyttede enheder er ikke den samme som den liste over enheder, hvor du er logget ind med dit Apple‑id i øjeblikket. Du kan finde ud af, hvor du er logget ind, på kontosiden for dit Apple‑id.

Hvis din enhed ikke er på listen

Hvis din enhed ikke er på listen, og du ikke kan bruge enheden til at foretage køb, kan den pågældende enhed være forældet.

Find ud af, hvilke enheder der er ældre eller udgåede

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.