Download iTunes til Windows

I Windows 10 og nyere kan du få adgang til din musik, videoindhold og Apple-enheder i deres egne dedikerede apps: appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices. Hvis din pc ikke understøtter disse apps, kan du fortsætte med at bruge iTunes til Windows.

Brug appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices til Windows

I stedet for iTunes kan du bruge tre dedikerede apps, der er designet specielt til at lytte til musik, se indhold og administrere dine Apple-enheder.

Symbol for appen Apple Music

Appen Apple Music
Lyt til og administrer musik fra dit iTunes-bibliotek, inklusive dine iTunes Store-køb.

Få mere at vide om appen Apple Music til Windows

Symbol for Apple TV-appen

Apple TV-appen
Se og administrer film og tv-serier fra dit iTunes-bibliotek, inklusive dine iTunes Store-køb.

Få mere at vide om Apple TV-appen til Windows

Symbol for appen Apple Devices

Appen Apple Devices
Opdater, sikkerhedskopier, gendan og administrer din iPhone eller iPad manuelt. Og synkroniser indhold manuelt fra din pc.

Få mere at vide om appen Apple Devices til Windows

Vigtige ting at vide om appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices

• Du skal bruge Windows 10 eller nyere.
  • Du skal downloade alle tre apps: appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices. Hvis du kun downloader én af disse apps, vil iTunes bede dig om at downloade de to andre apps for at få adgang til dit musik- og videoindhold fra dit iTunes-bibliotek.
  • Når du har downloadet disse apps, kan du kun bruge iTunes til at få adgang til dine podcasts og lydbøger.
  • Appen Apple Music og Apple TV-appen læser indholdet i dit iTunes-bibliotek – så undlad at slette dit iTunes-bibliotek.
  • For at få adgang til dine iTunes Store-køb i appen Apple Music og Apple TV-appen skal du godkende din computer med dit Apple-id.

Det sker der med iTunes, når du har downloadet appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices

Når du har downloadet appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices, kan du ikke se dit musik- eller videoindhold i iTunes. Og du kan ikke bruge iTunes til manuelt at synkronisere og administrere din iPhone eller iPad. Du kan kun bruge iTunes til at få adgang til dine podcasts og lydbøger.

For at få adgang til dit musik- og videoindhold fra dit iTunes-bibliotek skal du bruge appen Apple Music og Apple TV-appen. Du skal bruge appen Apple Devices til at administrere din iPhone eller iPad.

Download og opdater appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices

Når du har downloadet appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices, kan du søge efter opdateringer i Microsoft Store.

Hvis din pc ikke understøtter appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices

Hvis din pc ikke opfylder systemkravene til appen Apple Music, Apple TV-appen og appen Apple Devices, kan du fortsætte med at bruge iTunes til Windows.

Sådan får du iTunes til Windows

Download iTunes til Windows via Microsoft Store

Hvis du har brug for hjælp til at downloade iTunes via Microsoft Store eller administrere iTunes til Windows, skal du kontakte Microsoft.

Når du har downloadet iTunes til Windows, kan du søge efter opdateringer i Microsoft Store.

Læs mere om iTunes til Mac eller Windows

Tilgængeligheden af butikken og funktionerne kan variere, afhængigt af land eller område. Se, hvad du kan købe i dit land eller område.

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Apple TV-appen og funktionerne i Apple TV-appen er ikke tilgængelige i alle lande og områder. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.