Apple-tilin saldon tarkistaminen

Voit tarkistaa saldosi App Storesta. Voit myös käyttää Windows-tietokoneessa Apple Music -appia tai Apple TV -appia.

Saldon tarkistaminen iPhonessa, iPadissa tai Apple Vision Prossa

1. Avaa App Store -appi.

2. Napauta kuvaasi, nimikirjaimiasi tai sisäänkirjautumispainikesisäänkirjautumispainiketta näytön yläreunassa. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.

3. Jos sinulla on saldoa, summa tulee näkyviin. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

Saldon tarkistaminen Macissa

1. Avaa App Store. Jos näet sisäänkirjautumispainikkeen sivupalkin alaosassa, klikkaa sitä ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

2. Jos sinulla on saldoa, sen määrä näkyy nimesi alla. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

macOS:n App Storen Tili-näyttö, jossa tilin saldo on korostettuna.

Saldon tarkistaminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa. Sinun on ehkä kirjauduttava ensin sisään Apple ID:llä.

3. Jos sinulla on saldoa, sen määrä näkyy nimesi alla. Jos et näe summaa, sinulla ei ole saldoa.

Windowsin Apple Musicin Tili-valikko, jossa näkyy tilin saldo.

Jos Apple-tilisi saldo näyttää virheelliseltä

• Jos Apple-tilisi saldo on mielestäsi virheellinen, kirjaudu ulos App Storesta, Apple Music -apista tai Apple TV -apista. Kirjaudu sitten sisään ja tarkista saldo uudelleen.

• Jos saldo on mielestäsi edelleen virheellinen, tarkista ostohistoriasi ja katso, oletko ostanut tuotteen tai onko jokin tilaus uusittu.

Jos olet aikeissa poistaa Apple ID:si tai vaihtaa maatasi tai aluettasi

Ennen kuin voit poistaa Apple ID:si tai vaihtaa Apple ID:si maan tai alueen, sinun on käytettävä Apple-tilisi saldo kokonaan. Sinun täytyy ehkä myös odottaa, että mahdolliset hyvitykset käsitellään. Jos saldosi on pienempi kuin minkään yksittäisen kohteen hinta, ota yhteys Apple-tukeen.

Lue, miten voit poistaa Apple ID:si.

Lue, miten voit muuttaa Apple ID:si maan tai alueen.

Jos sinulla on Apple-tilillä saldoa, jota et voi käyttää

Apple Gift Card -lahjakortteja, App Store & iTunes -lahjakortteja tai käyttämätöntä Apple-tilin saldoa ei voi lunastaa tai palauttaa rahana, ellei laki toisin vaadi. Jos lainkäyttöalueesi sallii lunastettujen lahjasaldojen palauttamisen, voit pyytää hyvitystä ottamalla yhteyden Apple-tukeen. Kun otat yhteyden Appleen, anna seuraavat tiedot:

• Apple ID.

• hyvitettävä summa

• nykyinen toimitusosoitteesi.