Språk

iPhone, iPad og iPod: Forstå kapasitet

Denne artikkelen forklarer hvordan du viser kapasitet og diskbruk på iPhone, iPad og iPod.

Du kan synkronisere og laste ned mange forskjellige typer av innhold på enheten. Noen typer av innhold (som musikk og video) tar vanligvis mer plass enn andre (som notater og bøker). Plassen som opptas av et program, er avhengig av programmets formål. Sammensatte eller grafisk krevende programmer tar mer plass enn enklere programmer.

Hvis du nesten har brukt opp kapasiteten på enheten, kan du fjerne noe av det minst brukte innholdet for å gjøre plass til mer.

Vise bruk i iOS

Trykk på Innstillinger > Generelt > Bruk for å vise hvor mye plass hvert program og dets innhold tar på enheten.

Trykk på et program for å få mer detaljert informasjon om dets bruk.

Avhengig av programmet, kan du kanskje også slette noe av programmets innhold, eller slette programmet med innhold.

Vise bruk i iTunes

iTunes deler brukt innhold inn i kategorier som angis nederst på skjermen når du har markert enheten.

• Lyd: Inkluderer sanger, lyd podcaster, lydbøker, taleopptak og ringetoner
  • Video: Inkluderer filmer, musikk videoer og TV-programmer
  • Bilder: Inkluderer Kamerarull-innhold, Bildestrøm og Bildebibliotek
  • Programmer: Inkluderer installerte programmer og deres innhold
  • Bøker
  • Annet: Alt annet, som kontakter, kalendere, meldinger, e-post og vedlegg til e-post, Safari Frakoblet leseliste, innstillinger og andre systemressurser.

Hold pekeren over innholdet for å få mer detaljert informasjon, som bruk og antall objekter:

iTunes viser hvor mye plass markerte sanger, videoer, lydbøker og programmer bruker, på statuslinjen nederst på skjermen. Du kan også vise dette ved å markere et objekt og velge Arkiv > Vis info. Størrelsen er tilgjengelig på Oversikt-fanen.

Du kan overføre eller synkronisere innhold til datamaskinen fra enheten. Hvis du bare vil fjerne bestemt innhold fra enheten, kan du lære hvordan du administrerer innhold manuelt med iTunes.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret: 05.nov.2013
Nyttig?
Ja
Nei
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Skriv ut denne siden
  • Sist endret: 05.nov.2013
  • Artikkel: HT1867
  • Visninger:

• Vurdering:

(2 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter