Sprog

iOS: Glemt adgangskode eller deaktiveret enhed ved indtastning af forkert adgangskode

Hvis du indstiller en adgangskode for at øge sikkerheden på din iPhone, iPad eller iPod touch, og du derefter indtaster den forkerte adgangskode, vises der muligvis en besked om, at enheden er "slået fra". Se her, hvad du skal gøre, hvis du har glemt din adgangskode eller får vist en meddelelse om, at enheden er "slået fra".

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode seks eller flere gange, vises der en besked om et af følgende:

• iPhone er slået fra
  • iPad er slået fra
  • iPod touch er slået fra

Hvis du tidligere har synkroniseret din enhed med iTunes, kan du muligvis nulstille adgangskoden ved at gendanne enheden:

1. Slut enheden til den computer, du normalt bruger til at synkronisere og åbne iTunes med.
    Bemærk: Hvis du i iTunes bliver bedt om at indtaste adgangskoden, skal du prøve med en anden computer, du har brugt til synkronisering. Hvis ikke, skal du fortsætte til afsnittet "Hvis du aldrig har synkroniseret din enhed med iTunes, eller du har ikke adgang til en computer" herunder.
  2. Hvis enheden stadig er slået fra, eller hvis iTunes ikke automatisk synkroniserer din enhed, skal du synkronisere enheden med iTunes.
  3. Gendan enheden, når sikkerhedskopiering og synkronisering er afsluttet.
  4. Når du bliver bedt om at indstille enheden i iOS-indstillingsassistenten, skal du vælge "Gendan fra iTunes-sikkerhedskopi".
  5. Vælg din enhed i iTunes, og vælg den nyeste sikkerhedskopi af enheden.

Hvis du aldrig har synkroniseret din enhed med iTunes, eller du har ikke adgang til en computer.

Hvis du får vist en af følgende advarsler, skal du slette enheden:

"iTunes kunne ikke oprette forbindelse til [enhed], fordi den er låst med en adgangskode. Du skal skrive din adgangskode på [enhed], inden den kan bruges med iTunes."
"Du har ikke valgt, at [enhed] skal godkende denne computer"

Hvis du har slået Find min iPhone til, kan du slette indholdet på din enhed med Ekstern sletning. Hvis du har brugt iCloud til sikkerhedskopiering, kan du muligvis gendanne den seneste sikkerhedskopi og nulstille adgangskoden, efter at enheden er slettet.

Alternativt kan du sætte enheden i gendannelsesfunktion og gendanne den for at slette enheden:

1. Fjern USB-kablet fra enheden, men lad den anden ende af kablet blive siddende i USB-porten på computeren.
  2. Sluk enheden: Tryk på knappen Vågeblus til/fra, og hold den nede i et par sekunder, indtil det røde mærke vises, og skub derefter mærket. Vent på, at enheden slukkes.
  3. Sæt USB-kablet i enheden igen, mens knappen Hjem holdes nede. Enheden tændes.
  4. Hold hjemmeknappen nede, indtil skærmbilledet "Opret forbindelse til iTunes" vises.
  5. iTunes viser en besked om, at der er registreret en enhed i gendannelsesfunktion. Klik på OK, og gendan derefter enheden.

Yderligere oplysninger

Få mere at vide om indstilling og brug af adgangskoder.

En enhed kan konfigureres til at slette sig selv efter 10 forkerte indtastningsforsøg i træk. Denne indstilling er slået fra som standard. Du kan slå indstillingen til ved at trykke på Indstillinger > Lås med kode.

Sidst ændret: 31-03-2014