Mac OS X Lion Installer

Systemkrav: OS X Snow Leopard 10.6.6 eller nyere eller OS X Lion 10.7

Arkivstørrelse: 4,72 GB

Hent

Mac OS X 10.7 Lion er tilgængeligt til ældre systemer, der ikke er kompatible med den seneste version af macOS, og kræver følgende:

• Mac-computer med en Intel Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor

• OS X Snow Leopard 10.6.6 eller nyere eller OS X Lion 10.7 allerede installeret

• 2 GB hukommelse

• 7 GB tilgængelig lagerplads

• Nogle funktioner kræver et Apple-id og er underlagt de relevante betingelser.

• Nogle funktioner kræver en kompatibel internetudbyder, hvilket som regel forudsætter betaling.

Enhver Mac, der leveres med Mac OS X Mountain Lion eller nyere, vil ikke være kompatibel med dette installationsprogram.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어