Mac OS X Mountain Lion Installer

Systemkrav: OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 eller Mountain Lion 10.8

Arkivstørrelse: 4,45 GB

Hent

Mac OS X 10.8 Mountain Lion er tilgængeligt til ældre systemer, der ikke er kompatible med den seneste version af macOS, og kræver følgende:

• OS X Snow Leopard 10.6.8, Lion 10.7 eller Mountain Lion 10.8 allerede installeret

• 2 GB hukommelse

• 8 GB tilgængelig lagerplads

• Nogle funktioner kræver et Apple-id og er underlagt de relevante betingelser.

• Nogle funktioner kræver en kompatibel internetudbyder, hvilket som regel forudsætter betaling.

Du skal også have en af de følgende Mac-modeller:

• iMac (medio 2007-2020)

• MacBook (ultimo 2008 aluminium og primo 2009 eller nyere)

• MacBook Pro (medio/ultimo 2007 eller nyere)

• MacBook Air (ultimo 2008 eller nyere)

• Mac mini (primo 2009 eller nyere)

• Mac Pro (primo 2008 eller nyere)

• Xserve (primo 2009)

Enhver Mac, der leveres med Mac OS X Mavericks eller nyere, vil ikke være kompatibel med dette installationsprogram.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어