Download icon

Hent - Mojave 10.14.6-opdatering

macOS Mojave 10.14.6-opdateringen forbedrer stabiliteten på din Mac og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Løser et problem, som forhindrede oprettelse af en ny Boot Camp-partition på iMac og Mac mini med Fusion Drive
  • Løser et problem, som kunne få computeren at gå i stå under genstart
  • Løser et grafikproblem, som kunne opstå ved afbrydelse af vågeblus
  • Løser et problem, som kunne gøre video på fuld skærm sort på Mac mini
  • Forbedrer stabiliteten ved deling af arkiver via SMB

Du kan få flere oplysninger om opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT209149

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsindholdet i opdateringen her: https://support.apple.com/kb/HT201222

Arkivstørrelse: 2,67 GB

Systemkrav Understøttede sprog