Download iTunes 12.8.2 til Mac

Systemkrav:

Hardware:

• Mac-computer med en Intel-processor.

• Hvis du vil afspille 720p HD-video, en iTunes LP eller iTunes Extras, skal du bruge en Intel Core 2 Duo-processor på 2,0 GHz eller hurtigere

• Hvis du vil afspille 1080p HD-video, skal du bruge en Intel Core 2 Duo-processor på 2,4 GHz eller hurtigere og 2 GB RAM

• Hvis du vil afspille en iTunes LP eller iTunes Extras, skal du have en skærmopløsning på mindst 1024 x 768 eller mindst 1280 x 800

• Hvis du vil bruge Apple Music, iTunes Store og iTunes Extras, skal du have en internetforbindelse

• Hvis du vil oprette en lyd- eller MP3-cd eller en cd med sikkerhedskopier, skal du have et kombineret drev eller et SuperDrive fra Apple. Visse CD-RW-optagere fra andre producenter kan muligvis også bruges. Sange fra Apple Music-kataloget kan ikke brændes på en cd

Software:

• macOS version 10.11.4 eller en nyere version

• 400 MB ledig plads på harddisken

• Tilgængeligheden af Apple Music, iTunes Store og iTunes Match varierer afhængigt af land

• Du skal tilmelde dig for at få en prøveperiode på Apple Music

Arkivstørrelse: 275,9 MB

Hent

Denne opdatering løser et problem, der kunne forhindre iTunes i at afspille medier på AirPlay-højtalere fra tredjeparter. Den omfatter også mindre forbedringer af app og ydeevne.

10.10.5 brugere downloader iTunes 12.8.1 her

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어