Download icon

Lataa - macOS High Sierra 10.13.5 -yhdistelmäpäivitys

macOS High Sierra 10.13.5 -päivitys parantaa Macin vakautta, suorituskykyä ja suojausta, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Tämä päivitys lisää tuen Viesteille iCloudissa, jonka avulla voit tallentaa viestit ja niiden liitteet iCloudiin ja vapauttaa siten tilaa Macissa. Ota Viestit iCloudissa käyttöön siirtymällä Viestit-ohjelman asetuksiin, klikkaamalla Tilit ja valitsemalla Ota iCloud-viestit käyttöön.

Tarkempia tietoja tästä päivityksestä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT208723

Yksityiskohtaisia tietoja tämän päivityksen suojaussisällöstä löytyy osoitteesta https://support.apple.com/fi-fi/HT201222

Järjestelmävaatimukset Tuetut kielet