De macOS High Sierra 10.13.3-update downloaden

Systeemvereisten: macOS 10.13.2

Bestandsgrootte: 2 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra10.13.3-update verbetert de stabiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Verhelpt een probleem waarbij gesprekken in Berichten mogelijk tijdelijk in de verkeerde volgorde worden weergegeven

• Lost een probleem op waarbij uw Mac mogelijk niet meer reageert wanneer deze is verbonden met een SMB-server

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: