Download - macOS Sierra 10.12.6 Combo-update

Systeemvereisten: macOS Sierra 10.12

Bestandsgrootte: 1,98 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.6-update verbetert de beveiliging, stabiliteit en compatibiliteit van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Inhoud voor bedrijven:

• Verhelpt een probleem dat het maken van bepaalde SMB-verbindingen vanuit Finder verhindert.

• Verhelpt een probleem dat ervoor zorgt dat Xsan-clients onverwacht opnieuw opstarten bij het verplaatsen van een bestand binnen een relatiepunt op een Quantum StorNext-bestandssysteem.

• Verbetert de stabiliteit van de Terminal-app.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어