Lataa - macOS Sierra 10.12.6 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: macOS Sierra 10.12

Tiedoston koko: 1,98 Gt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.6 -päivitys parantaa Macin suojausta, vakautta ja yhteensopivuutta ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• Korjaus ongelmaan, joka esti jotkut SMB-yhteydet Finderista.

• Korjaus ongelmaan, joka aiheutti Xsan-aiakkaiden tietokoneiden odottamattoman uudelleenkäynnistymisen tiedostoa siirrettäessä Quantum StorNext -tiedostojärjestelmässä.

• Parannus Pääte-ohjelman vakauteen.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어