Hämta - macOS Sierra 10.12.5 kombo-uppdatering

Systemkrav: macOS Sierra 10.12

Filstorlek: 2,15 GB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas till alla som använder macOS Sierra.

macOS Sierra 10.12.5-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Åtgärdar ett problem som kunde orsaka att ljud hackade vid uppspelning på hörlurar som anslutits via USB.

• Förbättrar kompatibiliteten för MacAppStore med framtida mjukvaruuppdateringar.

• Lägger till stöd för mediefri installation av Windows10 CreatorsUpdate i BootCamp.

• Lägger till stöd för fler RAW-format för digitalkameror.

• Åtgärdar ett problem som påverkar en del företags- och utbildningskunder och som kan göra att systemdatumet ställs in på år 2040.

• Förhindrar en möjlig kernelkrasch vid start från en NetInstall-avbild. Den här korrigeringen är tillgänglig när du startar från en NetInstall-avbild som skapats från macOS10.12.5-installeraren.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple om du vill ha information om säkerhetsinnehållet i den här uppdateringen.

Läs mer om hur du skaffar den här macOS-uppdateringen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어