Lataa - macOS Sierra 10.12.5 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: macOS Sierra 10.12

Tiedoston koko: 2,15 Gt

Lataa

Tätä päivitystä suositellaan kaikille macOS Sierra -käyttäjille.

macOS Sierra 10.12.5 -päivitys parantaa Macin vakautta, yhteensopivuutta ja tietoturvaa, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• korjaus pätkittäiseen äänentoistoon USB-kuulokkeilla kuunneltaessa

• MacAppStoren yhteensopivuuden parannus uusien ohjelmistopäivitysten kanssa

• tuki lisätty Windows 10 Creators -päivityksen mediattomaan asennukseen BootCampia käytettäessä

• tuki lisätty useammille digitaalikameroiden RAW-muodoille

• korjaus joitakin yritys- ja oppilaitosasiakkaita vaivanneeseen ongelmaan, jossa järjestelmän päivämäärä vaihtui vuoteen 2040

• mahdollisen kernel-paniikin esto NetInstall image -järjestelmällä käynnistettäessä. Korjaus on saatavilla macOS10.12.5 -asentajalla luodulla Netinstall image -järjestelmällä käynnistettäessä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Lue tämän macOS-päivityksen hankintaohjeet.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어