Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hent - Windows Migration Assistant v2.1.2.0 (Sierra)

Systemkrav:

• macOS Sierra og nyere versioner

• Windows XP SP 3 og nyere versioner

Arkivstørrelse: 5,4 MB

Hent

Denne software gør det lettere at overføre data fra en Windows-pc med Windows. Overførselsassistenten starter automatisk, når den er installeret.

Yderligere oplysninger kan ses i artiklen http://support.apple.com/kb/HT4796?viewlocale=da_DK.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어