Download - macOS Sierra 10.12.4 Combo-update

Systeemvereisten: macOS Sierra 10.12

Bestandsgrootte: 2,04 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS Sierra.

De macOS Sierra 10.12.4-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van uw Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Deze update doet het volgende:

• Voegt Night Shift toe om de kleuren van het scherm na zonsondergang warmer te maken.

• Voegt Siri-support toe voor cricketuitslagen, schema's en spelersagenda's van de Indian Premier League en International Cricket Council.

• Voegt support toe voor Dicteren voor Sjanghainees.

• Verbetert support voor talen die van rechts naar links worden gelezen voor de Touch Bar, werkbalk en visuele tabkiezer in Safari.

• Lost verschillende problemen met het weergeven en annoteren van pdf's in Voorvertoning op.

• Verbetert de zichtbaarheid van de onderwerpregel wanneer Gespreksweergave wordt gebruikt in Mail.

• Lost een probleem op dat mogelijk verhindert dat inhoud wordt weergegeven in Mail-berichten.

• Voegt support toe voor meer RAW-structuren van digitale camera's.

Inhoud voor bedrijven:

• Voegt het commando tethered-caching toe, die bepaalde downloads voor iOS-apparaten via een kabel verbonden met USB optimaliseert. Typ voor details man tethered-caching in Terminal.

• Werkt het commando security bij die nu de optie delete-identity bevat, die zowel een certificaat als de private sleutel verwijdert uit een sleutelhanger. Typ voor details man security in Terminal.

• Werkt het commando profiles bij, die nu de vlag -N bevat, dat een melding voor apparaatinschrijving weergeeft waarin de gebruiker wordt gevraagd om de MDM-inschrijving (Mobile Device Management) te voltooien. Typ voor details man profiles in Terminal.

• Lost een probleem op dat ervoor zorgt dat notebookcomputers die zijn verbonden met bepaalde docking stations op het ingebouwde beeldscherm een leeg scherm weergeven in plaats van het macOS-inlogvenster.

• Lost een probleem op dat ervoor zorgt dat een net gewijzigd wachtwoord voor een gebruikersaccount wordt geweigerd in het macOS-inlogvenster, als FileVault is ingeschakeld.

• Voegt de mogelijkheid toe tot automatisch vernieuwing van bepaalde certificaten die via een configuratieprofiel worden geleverd.

• Bevat talrijke Xsan-verbeteringen.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어