Download icon

Download - macOS Sierra 10.12.3 Combo-update

Deze update:

• Verbetert automatische overschakeling van de weergave op de MacBook Pro (15-inch, oktober 2016)
  • Verhelpt weergaveproblemen tijdens het coderen van Adobe Premiere Pro-projecten op de MacBook Pro met Touch Bar (13- en 15-inch, oktober 2016)
  • Verhelpt een probleem dat voorkwam dat er kon worden gezocht in gescande pdf-documenten in Voorvertoning

Meer informatie over deze update vind je op: https://support.apple.com/nl-nl/HT207462

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vind je op deze webpagina: https://support.apple.com/nl-nl/HT201222

Bestandsgrootte: 2,04 GB

Systeemvereisten Ondersteunde talen