Hämta Windows Flyttassistent 1.0.5.7 (Lion - El Capitan)

Systemkrav:

• OS X 10.7 till OS X 10.11

• Windows XP SP 3 och senare

Filstorlek: 5,3 MB

Hämta

Den här mjukvaran hjälper dig att flytta data från en Windows-dator med Windows. Flyttassistent startas automatiskt efter att den har installerats.

Om du vill ha mer information kan du läsa https://support.apple.com/sv-se/HT204087

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어