Hämta - OS X El Capitan 10.11.6 kombo-uppdatering

Systemkrav: OS X El Capitan 10.11

Filstorlek: 1,5 GB

Hämta

Den här uppdateringen rekommenderas för alla OS X El Capitan-användare.

OS X El Capitan 10.11.6-uppdateringen förbättrar Mac-datorns stabilitet, kompatibilitet och säkerhet och rekommenderas till alla användare.

Den här uppdateringen:

• Löser ett problem som kan förhindra att inställningar sparas i konton där föräldrakontroll är aktiverat.

• Löser ett problem som förhindrade en del nätverksenheter, som högtalare och multifunktionsskrivare, från att få åtkomst till SMB-delningspunkter.

Företagsinnehåll:

• Förbättrar starttiden vid anslutning till en NetBoot-server.

• Löser ett problem som kan förhindra start från en NetBoot-avbild som skapats med en installerare för OS X 10.11.4 eller OS X 10.11.5.

• Löser ett problem som kan orsaka att Active Directory-autentiseringar tar tid längre än väntat.

Läs Säkerhetsuppdateringar från Apple för information om säkerhetsinnehållet i denna uppdatering.

Läs om att skaffa den här OS X-uppdateringen.

Språk som stöds:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어