Lataa - OS X El Capitan 10.11.2 -yhdistelmäpäivitys

Järjestelmävaatimukset: OS X El Capitan 10.11

Tiedoston koko: 1,4 Gt

Lataa

OS X El Capitan 10.11.2 -päivitystä suositellaan kaikille OS X El Capitan -käyttäjille.

OS X El Capitan 10.11.2 -päivitys parantaa Macin luotettavuutta, yhteensopivuutta ja suojausta, ja sitä suositellaan kaikille käyttäjille.

Päivityksen sisältö:

• parantaa Wi-Fin luotettavuutta

• parantaa Handoffin ja AirDropin luotettavuutta

• korjaa ongelman, joka saattoi aiheuttaa Bluetooth-laitteiden yhteyden katkeamisen

• korjaa ongelman, joka estää Mailia poistamasta Exchange-offline-tilin viestejä

• korjaa ongelman, joka esti kuvien tuomisen iPhonesta Maciin USB-kaapelin avulla

• parantaa Live Photo -kuvien iCloud-kuvajakoa

• korjaa ongelman, joka estää Mailin päivityksen

• korjaa ongelman, joka saattaa estää FaceTime- ja Viestit-ohjelmiin kirjautumisen.

Yritysasiakkaille tarkoitettu sisältö:

• korjaa ongelman, jossa varmennesisältöä sisältävän määritysprofiilin uudelleenasennus aiheuttaa varmenteiden poistamisen niiden päivittämisen asemesta

• korjaa ongelman, joka aiheuttaa useita todennuskehotteita Safarissa, kun käytössä on NTLM-todennus

• sallii viivästetyn käyttöönoton, kun käytät fdesetup-komentoa ottaaksesi FileVaultin käyttöön mobiilitileissä.

Lisätietoja päivityksen turvallisuussisällöstä on artikkelissa Applen suojauspäivitykset.

Näin päivität Macin

Asenna päivitys Mac App Storesta. Mac kannattaa varmuuskopioida ennen päivittämistä.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tuetut kielet:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어