OS X Yosemite 10.10.4 Combo-update

Systeemvereisten:

• OS X Yosemite 10.10

Bestandsgrootte: 2,02 GB

Download

De OS X Yosemite v10.10.4-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

De OS X Yosemite v10.10.4-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac.

Deze update bevat het volgende:

• Verbetert de betrouwbaarheid van het netwerk.

• Verbetert de betrouwbaarheid van Migratie-assistent.

• Verhelpt een probleem waarbij sommige externe beeldschermen niet naar behoren werken.

• Verbetert de betrouwbaarheid bij de upgrade van de iPhoto- en Aperture-bibliotheken naar Foto's.

• Verbetert de betrouwbaarheid bij de synchronisatie van foto's en video's naar iCloud-fotobibliotheek.

• Verhelpt een probleem waarbij Foto's na het importeren van bepaalde Leica DNG-bestanden onverwacht stopt.

• Lost een probleem op waarbij uitgaande e-mailberichten in Mail met vertraging worden verstuurd.

• Verhelpt een probleem in Safari waarbij een website verhindert dat de gebruiker naar een andere website gaat doordat er steeds weer JavaScript-waarschuwingen worden weergegeven.

Inhoud voor bedrijven

Deze update bevat het volgende voor klanten in bedrijven:

• Verhelpt een probleem waarbij OSX-systemen die aan adreslijstvoorzieningen zijn gekoppeld, onder bepaalde omstandigheden niet meer reageren.

• Nu kunnen ook mobiele accounts worden aangemaakt met de tool 'createmobileaccount'.

• Verhelpt een probleem waarbij een gebruiker prerelease-software kan installeren zelfs als de instelling uitgeschakeld is.

Beveiligingsinhoud

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

1. Maak een reservekopie van de Mac voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u TimeMachine gebruiken.

2. Gebruik het paneel 'Updates' van de MacAppStoreom de nieuwste software-updates van Apple, inclusief deze update, te zoeken.

3. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd.

4. Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart.

5. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

U kunt ook het handmatige installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Handmatige installatieprogramma's zijn beschikbaar op AppleSupport Downloads.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어