OS X Yosemite 10.10.3 Combo-update

Systeemvereisten: OS X Yosemite 10.10

Bestandsgrootte: 2 GB

Download

De OS X Yosemite v10.10.3-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

De OS X Yosemite v10.10.3-update bevat de nieuwe Foto's-app en verbetert de stabiliteit, de compatibiliteit en de beveiliging van een Mac.

Met Foto's kunt u het volgende doen:

• Door foto's bladeren op tijd en locatie in de weergaven Momenten, Sets en Jaren.

• Door de bibliotheek navigeren met de handige tabs 'Foto's', 'Gedeeld', 'Albums' en 'Projecten'.

• Alle foto's en video's bewaren in iCloud-bibliotheek met de originele structuur en de volledige resolutie.

• Toegang krijgen tot in iCloud-fotobibliotheek bewaarde foto's en video's vanaf een Mac, iPhone, iPad of via iCloud.com met elke webbrowser.

• Foto's perfectioneren met krachtige en gebruiksvriendelijke bewerkingstools. Zo kunt u foto's met een enkele muisklik of schuifregelaar optimaliseren. En met precisieregelaars zijn nauwkeurige aanpassingen mogelijk.

• Met vereenvoudigde hulpmiddelen fotoboeken van professionele kwaliteit maken met nieuwe door Apple ontworpen thema's en nieuwe vierkante boekformaten.

• Afdrukken bestellen van foto's met nieuwe vierkante formaten en panoramaformaten.

De iPhoto-bibliotheek upgraden naar Foto's is eenvoudig. Open gewoon de app om aan de slag te gaan. Ga naar https://www.apple.com/nl/osx/photos/ voor meer informatie over Foto's.

Deze update bevat ook de volgende verbeteringen:

• Biedt nu meer dan 300 nieuwe Emoji-tekens.

• Biedt nu Spotlight-suggesties voor de opzoekfunctie.

• Voorkomt dat Safari favicon-URL's van websites bewaart die in de privémodus zijn gebruikt.

• Verbetert de stabiliteit en beveiliging in Safari.

• Verbetert de wifiprestaties en -connectiviteit in uiteenlopende gebruiksscenario's.

• Verbetert de compatibiliteit met afvang-wifinetwerkomgevingen.

• Verhelpt een probleem waarbij Bluetooth-apparaten werden losgekoppeld.

• Verbetert de betrouwbaarheid van schermdeling.

Inhoud voor bedrijven

Deze update bevat het volgende voor klanten in bedrijven:

• Verhelpt een probleem waarbij aan een Active Directory-server gekoppelde Macs bij het opstarten niet meer reageren.

• Biedt de mogelijkheid om een umask in te stellen die door GUI-apps wordt gevolgd.

• Verhelpt een probleem bij de installatie van een configuratieprofiel voor 802.1x met EAP-TLS.

• Lost een probleem op waarbij mappen van een DFS-delingspunt mogelijk 'verdwijnen' wanneer deze in de Finder op sommige Macs worden weergegeven.

Beveiligingsinhoud

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

1. Maak een reservekopie van de Mac voordat u de update installeert. Hiervoor kunt u Time Machine gebruiken.

2. Gebruik het paneel 'Updates' van de Mac App Store om de nieuwste software-updates van Apple, inclusief deze update, te zoeken.

3. Mogelijk verschijnen er ook andere software-updates voor de computer die u moet installeren. Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd.

4. Onderbreek het installatieproces niet als u de update van het systeem eenmaal hebt gestart.

5. Als u softwaremodificaties van derden hebt geïnstalleerd of als u het besturingssysteem op een andere wijze hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

U kunt ook het handmatige installatieprogramma voor deze update downloaden. Deze optie is handig wanneer u meerdere computers moet bijwerken, maar de update slechts één keer wilt downloaden. Handmatige installatieprogramma's zijn beschikbaar op Apple Support Downloads.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어