Download icon

Gecombineerde OS X Mavericks v10.9.2-update

Deze update bevat:

• De mogelijkheid om FaceTime-audiogesprekken te voeren
  • De mogelijkheid om wisselgesprek te gebruiken voor FaceTime-audio- en videogesprekken
  • De mogelijkheid om inkomende iMessages van individuele afzenders te blokkeren
  • Een nauwkeuriger opgave van het aantal ongelezen berichten in Mail
  • Een oplossing voor een probleem dat ervoor zorgde dat Mail nieuwe berichten van bepaalde aanbieders niet ontving
  • Verbeterde compatibiliteit voor automatische invulling in Safari
  • Een oplossing voor een probleem dat ertoe kon leiden dat het geluid op bepaalde Macs werd vervormd
  • Verbeterde betrouwbaarheid bij het verbinden met een bestandsserver via SMB2
  • Een oplossing voor een probleem dat ertoe kon leiden dat VPN-verbindingen werden verbroken
  • Verbeterde functionaliteit van VoiceOver-navigatie in Mail en Finder

Meer informatie over deze update vindt u op: http://support.apple.com/kb/HT6114?viewlocale=nl_NL

Informatie over de beveiligingsaspecten van deze update vindt u op deze webpagina: http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL

File Size: 859,7 MB

System Requirements Supported Languages