Download icon

Hent - AirPort-værktøj 6.3.1 til Mac

Brug AirPort-værktøj til at indstille og administrere dine 802.11n og 802.11ac AirPort-baser, inkl. AirPort Express, AirPort Extreme og AirPort Time Capsule. AirPort-værktøj 6.3.1 løser et problem med, at AirPort-baser evt. ikke vises i AirPort-værktøj.

Du kan få de nyeste oplysninger om AirPort-software i Softwareopdatering i Systemindstillinger eller på følgende Apple-websted til overførsler: http://apple.com/dk/support/downloads/.

Læs mere om Apple Wi-Fi på: http://www.apple.com/dk/wifi/.

Du kan få oplysninger om brugen af AirPort-produkter på produktets supportside på: http://www.apple.com/dk/support/airport/.

Arkivstørrelse: 21,44 MB

Systemkrav Understøttede sprog