Boot Camp-supportsoftware 4.0.4326

Systemkrav:

• MacBook Pro (Retina, 15", medio 2012)

• MacBook Air (11", medio 2012)

• MacBook Air (13", medio 2012)

• Windows 7

Arkivstørrelse: 894.44 MB

Hent

Denne overførsel indeholder den Windows-supportsoftware (Windows-drivere), der er nødvendig, for at din Mac understøtter Windows 7.

Yderligere oplysninger om, hvilke operativsystemer der understøttes på forskellige Mac-computere, kan ses her. http://support.apple.com/kb/HT5634?viewlocale=da_DK

1. Det arkiv, du har hentet, er et .zip-arkiv. Dobbeltklik på det for at pakke det ud.

2. Dobbeltklik på Boot Camp-diskbilledet.

3. Kopier hele indholdet af .zip-arkivet til roden af et USB-flashdrev eller en harddisk, der er formateret med FAT-arkivsystemet. Yderligere oplysninger om denne opdatering kan ses i følgende artikel: http://support.apple.com/kb/HT5628?viewlocale=da_DK

4. Når Windows kører, skal du finde den Boot Camp-mappe, du oprettede på USB-mediet i trin 3, og åbne den ved at dobbeltklikke på den.

5. Dobbeltklik på Setup for at starte installering af Boot Camp-supportsoftwaren.

6. Nå du bliver spurgt om, om du vil tillade ændringer, skal du klikke på Ja og følge vejledningen på skærmen.

7. Installeringsprocessen kan tage et par minutter. Processen må ikke afbrydes. Klik på Afslut i den viste dialog, når installeringen er gennemført.

8. Der vises en dialog om genstart af computeren. Klik på Ja for at afslutte installeringen.

Yderligere oplysninger om brug af Boot Camp kan ses på www.apple.com/dk/support/bootcamp

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어