Assistent til OS X-gendannelsesdisk

Systemkrav:

• En Mac-computer med OS X og en eksisterende gendannelsesharddisk

• En ekstern USB-harddisk eller USB-nøgle med mindst 1 GB ledig plads

Arkivstørrelse: 1,07 MB

Hent

Med OS X-gendannelse, der er indbygget i OS X, kan du reparere diske eller geninstallere OS X uden at bruge en fysisk disk.

Med assistenten til OS X-gendannelsesdisk kan du oprette OS X-gendannelse på en ekstern disk med nøjagtigt samme funktioner som i den indbyggede OS X-gendannelse: geninstallering af OS X, reparation af disk med Diskværktøj, gendannelse fra en Time Machine-sikkerhedskopi og surfing på nettet med Safari.

Bemærk: Mac-computeren skal have en eksisterende gendannelsesharddisk, før der kan oprettes en ekstern OS X-gendannelse ved hjælp af assistenten til OS X-gendannelsesdisk.

Hvis du vil oprette en ekstern OS X-gendannelse, skal du først hente programmet Assistent til OS X-gendannelsesdisk. Indsæt et eksternt drev, åbn Assistent til OS X-gendannelsesdisk, vælg det drev, hvor programmet skal installeres, og følg vejledningen på skærmen.

Når assistenten til OS X-gendannelse er afsluttet, kan den nye partition ikke ses i Finder og Diskværktøj. Genstart computeren, mens Alternativtasten holdes nede, hvorefter der er adgang til OS X-gendannelse. Vælg Recovery HD i Startup Manager.

Yderligere oplysninger om denne opdatering kan ses i artiklen Om Assistent til OS X-gendannelsesdisk.

Understøttede sprog:  Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Suomi, Svensk, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어