Applen käyttöapu

VoiceOverin käyttöönotto-opas

VoiceOver on macOS:n sisäänrakennettu näytönlukija, joka kuvailee ääneen, mitä näytöllä on, ja sen avulla voit hallita Macia käyttäen eleitä, näppäimistöä tai pistenäyttöä.

Tervetuloa VoiceOveriin -valintaikkuna, jonka alareunassa on painikkeet Lisätietoja, VoiceOverin käyttäminen ja VoiceOverin laittaminen pois päältä.
VoiceOver-työkalun Puheäänet-osio, jossa on englannin, ranskan ja japanin puheääniasetukset.

Alkuun pääseminen

Tässä oppaassa kerrotaan, miten voit käyttää VoiceOveria Macilla, ja se sisältää viitteeksi luettelon VoiceOver-komennoista. Se kertoo myös kuinka VoiceOver-työkalua voidaan käyttää VoiceOverin muokkaamiseen.