Mission Controlin käyttäminen

Mission Control näyttää kaikki työpöydällä auki olevat ikkunat (VoiceOver kutsuu niitä nimellä exposéd-ikkunat) siistissä järjestyksessä, joten löydät haluamasi ikkunan helposti. Ohjelmat, jotka näkyvät koko näytöllä tai jaetussa näkymässä, näkyvät Tilat-palkissa (VoiceOver kutsuu sitä nimellä tilat-luettelo) näytön yläreunassa.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Avaa Mission Control painamalla ctrl-nuoli ylös.

Jos haluat poistua Mission Controlista tekemättä mitään, paina näppäimiä uudestaan.

2. Tee Mission Controlissa jokin seuraavista:

• Jos haluat avata jonkin ikkunaryhmän kohteen, paina VO-nuoli vasemmalle tai VO-nuoli oikealle selataksesi ryhmään, paina VO-vaihto-nuoli alas käyttääksesi sitä, selaa ikkunaan ja paina sitten VO-välilyönti.

• Jos haluat avata jonkin tilat-luettelon kohteen, paina VO-nuoli vasemmalle tai VO-nuoli oikealle selataksesi luetteloon, paina VO-vaihto-nuoli alas käyttääksesi sitä, selaa ikkunaan ja paina sitten VO-välilyönti.

• Jos haluat luoda työpöytätilan, paina VO-nuoli vasemmalle tai VO-nuoli oikealle selataksesi tilat-luettelon Lisää työpöytä -painikkeeseen ja paina sitten VO-välilyönti.

• Jos haluat poistaa työpöytätilan, paina VO-nuoli vasemmalle tai VO-nuoli oikealle selataksesi tilat-luetteloon, paina VO-vaihto-nuoli alas käyttääksesi sitä, selaa tilan kohdalle ja paina sitten VO-komento-esc. Vahvista painamalla rivinvaihtonäppäintä.

Voit liikkua helposti työpöytien välillä kun työskentelet – paina vain ctrl-nuoli oikealle tai ctrl-nuoli vasemmalle.