Verkkosivun yhteenvedon kuuleminen

Kuulet, kuinka monta otsikkoa, linkkiä, taulukkoa, maamerkkiä, päivittyvää aluetta ja muuta kohdetta sivulla on.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Paina VO-vaihto-I.

VoiceOver puhuu tilastot vain niistä kohdetyypeistä, jotka on lueteltu roottorissa kun selaat verkkosivuja.

Voit asettaa yhteenvedon luettavaksi automaattisesti kun verkkosivu avataan avaamalla VoiceOver-työkalu (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä), osoittamalla Verkko-kategoriaa ja valitsemalla Sivujen lataus -välilehden.