Pikaselausohjaimien määritysosio

VoiceOver-työkalun Pikaselausohjaimen määritysosiossa voit liittää VoiceOver-komentoja yksittäisiin näppäimiin, joita käytetään selattaessa verkkosivuja Pikaselauksella.

Avaa VoiceOver painamalla Komento-F5 ja avaa sitten VoiceOver-työkalu painamalla VO-F8.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Komennon tyyppi

Osoita ponnahdusvalikkoa ja valitse Nuolet tai Yksittäiset näppäimet.

Yksittäinen näppäin

Osoittaa yksittäisen näppäimen, johon VoiceOver-komento on liitetty.

Komento

Osoittaa VoiceOver-komennon, jonka olet tällä hetkellä liittänyt yksittäiseen näppäimeen.

Osoita nykyistä komentoa, jos haluat saada näkyviin näppäimelle määritettävien erityyppisten komentojen ponnahdusvalikot.

Lisäyspainike

Lisää näppäin luetteloon. Paina näppäintä, osoita Komento-ponnahdusvalikkoa ja valitse VoiceOver-komento, joka määritetään näppäimelle.

Poistopainike

Poista näppäin luettelosta.