Pistenäytön peilaaminen

Liitä useita USB-pistenäyttöjä Maciin ja aseta ne kaikki näyttämään sama pistekirjoitus yhtäaikaisesti. Pistenäytöt voivat olla erityyppisiä, -mallisia ja -kokoisia.

1. Yhdistä Maciin pistenäyttö, jota haluat käyttää muiden pistenäyttöjen ohjaamiseen. Tätä näyttöä kutsutaan nimellä ”ensisijainen pistenäyttö”.

2. Valitse VoiceOver-työkalun Pistekirjoitus-kategorian Näytöt-osiossa pistenäyttö ja valitse näytön tietojen osiossa Ensisijainen pistenäyttö -valintaneliö.

Jos haluat estää syötteen muilta Maciin liitetyiltä pistenäytöiltä, osoita Salli syöte -ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten ”Ensisijaisesta pistenäytöstä”.

3. Liitä lisää pistenäyttöjä Maciin. Nämä näytöt peilaavat ensisijaisen pistenäytön tulosteen.