VoiceOverin muokkaaminen VoiceOver-työkalulla

VoiceOver-työkalu on ohjelma, jolla voit muokata VoiceOverin asetuksia. Saat lisätietoja valinnoista osoittamalla VoiceOver-työkalun jokaisen osion oikeassa alakulmassa olevaa ohjepainiketta.

VoiceOver-työkalun ikkuna, jossa on Selaus-kategoria valittuna vasemmassa sivupalkissa ja sen asetukset oikealla. Ikkunan oikeassa alakulmassa on Ohje-painike, jonka kautta pääsee asetuksia käsittelevään VoiceOverin verkko-ohjeeseen.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Voit avata VoiceOver-työkalun yhdellä seuraavista tavoista:

• Paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä.

• Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, osoita Käyttöapu, osoita VoiceOver ja osoita sitten Avaa VoiceOver-työkalu.

• Voit löytää tietyn valinnan nopeasti etsimällä VoiceOver-työkalusta käyttämällä VoiceOver-työkalun ikkunan työkalupalkkia ja kirjoittamalla haettavan kohteen hakukenttään.

Selaa hakutulosten luetteloa painamalla VO-Nuoli alas tai VO-Nuoli ylös. VoiceOver-työkalu näyttää jokaisen tuloksen kohdalla osion, jossa valinta sijaitsee, ja korostaa valinnan.