Näyttökohteet-kategorian Kosketus-osio

VoiceOver-työkalun Näyttökohteet-kategorian Kosketus-osiossa voit muokata näytön ympärillä olevan kohdistusalueen himmentävän taustan läpikuultavuutta. Tämä osio näkyy vain jos ohjauslevy on käytössä.

Avaa VoiceOver painamalla Komento-F5 ja avaa sitten VoiceOver-työkalu painamalla VO-F8.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Taustan läpinäkyvyys

Vedä liukusäädintä 0 prosenttia tai 100 prosenttia kohti, kun haluat vähentää tai lisätä kohdistusaluetta ympäröivän himmennetyn taustan läpinäkyvyyttä.

Jos lisäät läpinäkyvyyttä, taustaväristä tulee vaaleampi, jolloin näet näytön muut osat helpommin.