Puheen tai pistekirjoituksen monisanaisuustason muokkaaminen

Oletuksena VoiceOver yrittää auttaa uusia Mac- ja VoiceOver-käyttäjiä tarjoamalla paljon yksityiskohtia.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Avaa VoiceOver-työkalu (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä), osoita Monisanaisuus-kategoriaa ja osoita Puhe tai Pistekirjoitus (jos käytät päivitettävää pistenäyttöä).

2. Valitse eri oletusasetus ja eri monisanaisuustaso tietyille säätimille, kuten valintaneliöille tai vieritysalueille.