Tervetulovalintaikkunan käyttäminen

Kun laitat VoiceOverin päälle ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee tervetulovalintaikkuna.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Jos haluat jatkaa VoiceOverin käyttöä, paina rivinvaihtoa tai klikkaa Käytä VoiceOveria.

• Jos haluat jatkaa VoiceOverin käyttöä ja estää tervetuloikkunaa tulemasta näkyviin aina laittaessasi VoiceOverin päälle, paina V-näppäintä tai valitse ”Älä näytä tätä viestiä enää”.

• Voit aloittaa VoiceOverin pikaoppitunnin painamalla välilyöntiä tai klikkaamalla Lisätietoja.

• Jos haluat poistua valintaikkunasta laittamatta VoiceOveria päälle, paina kommand-Q tai Esc tai klikkaa Laita VoiceOver pois päältä.

Voit määrittää näkyykö tervetuloikkuna avaamalla VoiceOver-työkalun (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä) ja valitsemalla Yleiset-kategorian.