Kohteiden valitseminen ja valintojen poistaminen

Valitse yksittäinen kohde tai useita kohteita tai poista niiden valinnat.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Valitse kohde: Paina VO-Rivinvaihto.

• Poista kohteen valinta: Paina VO-Komento-Rivinvaihto tai kaksoisnapauta ohjauslevyä.

• Useiden kohteiden valitseminen: Aloita luettelon tai taulukon käyttö, siirry ensimmäiseen kohteeseen ja paina sitten VO-komento-rivinvaihto (tämä toiminto laittaa kohdistimen seurannan väliaikaisesti pois päältä). Selaa jokaiseen kohteeseen ja paina sitten VO-komento-rivinvaihto. Lopeta kohteiden valitseminen painamalla esc-näppäintä tai fn-sarkainta tai lopettamalla luettelon tai taulukon käytön (tämä toiminto laittaa kohdistimen seurannan päälle).

• Poista kohteiden valinta: Siirry kohteeseen ja paina VO-Komento-F4. VoiceOver poistaa kaikkien kohteiden valinnan, VoiceOver-kohdistimessa olevaa kohdetta lukuun ottamatta. Jos haluat poistaa kyseisen kohteen valinnan, paina VO-Komento-Rivinvaihto.