Selaaminen kohdistimen kierron avulla

Kun käytät kohdistimen kiertoa, VoiceOver käsittelee ikkunassa tai sarakkeessa olevia kohteita jatkuvana silmukkana, jotta selaaminen on helpompaa.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Avaa VoiceOver-työkalu (paina VO-F8, kun VoiceOver on päällä), osoita Selaus ja valitse sitten Salli kohdistimen kierto.

2. Kun haluat ottaa kierron käyttöön, tee jokin seuraavista:

• Jos haluat kiertää ikkunan viimeisestä kohteesta ikkunan yläosaan, paina VO-Nuoli oikealle.

• Jos haluat kiertää ikkunan ensimmäisestä kohteesta ikkunan alaosaan, paina VO-Nuoli vasemmalle.

• Jos haluat kiertää sarakkeen (kuten luettelon) alimmasta kohteesta seuraavan sarakkeen ensimmäiseen kohteeseen, paina VO-Nuoli alas.

• Jos haluat kiertää sarakkeen (kuten luettelon) ylimmästä kohteesta edellisen sarakkeen viimeiseen kohteeseen, paina VO-Nuoli ylös.