Ohjelmien ja ikkunoiden välillä vaihtaminen

Jos sinulla on useampi kuin yksi ohjelma avoinna tai useampi kuin yksi ikkuna avoinna ohjelmassa, voit siirtyä nopeasti niiden välillä Ohjelmavalitsimen tai Ikkunavalitsimen avulla.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

Ohjelmien välillä vaihtaminen

1. Avaa Ohjelmavalitsin painamalla VO-F1-F1 tai kaksoisnapauttamalla ohjauslevyn vasemman reunan lähettyviltä.

Ohjelmavalitsin on paneeli, jossa näytetään tällä hetkellä avoinna olevat ohjelmat. Jokaisen luettelokohteen oikealla puolella on nuoli.
  2. Siirry avoinna olevien ohjelmien luettelossa painamalla Nuoli alas- tai Nuoli ylös -näppäintä tai pyyhkäisemällä ohjauslevyllä ylös tai alas.

3. Kun kuulet ohjelman, jota haluat käyttää, paina välilyöntinäppäintä tai kaksoisnapauta ohjauslevyllä.

Jos avasit valitsimen VoiceOver-komennolla, välilyöntinäppäimen painaminen avaa alivalikon, joka luettelee kaikki ohjelman avoinna olevat ikkunat, valintaikkunat tai ilmoitukset. Liiku alivalikossa samalla tapaa kuin ohjelmaluettelossa.

Voit poistua Ohjelmavalitsimesta tekemättä valintaa painamalla Esc tai Fn-sarkain tai liikuttamalla kahta sormea eteen ja taakse ohjauslevyllä.

Ikkunoiden välillä vaihtaminen

1. Avaa Ikkunavalitsin painamalla VO-F2-F2 tai kaksoisnapauttamalla ohjauslevyn oikean reunan lähettyviltä.

Ikkunavalitsin on paneeli, jossa on luettelo tällä hetkellä avoinna olevista ikkunoista.
  2. Siirry avoinna olevien ikkunoiden luettelossa painamalla Nuoli alas- tai Nuoli ylös -näppäintä tai pyyhkäisemällä ohjauslevyllä ylös tai alas.

3. Voit valita ikkunan painamalla välilyöntinäppäintä tai kaksoisnapauttamalla ohjauslevyllä.

Voit poistua Ikkunavalitsimesta tekemättä valintaa painamalla Esc tai Fn-sarkain tai liikuttamalla kahta sormea eteen ja taakse ohjauslevyllä.