Työpöydän selaaminen

Työpöytä näyttää monien kohteiden (kuten kovalevy, kansiot, dokumentit ja kuvatiedostot) kuvakkeet.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

• Kun haluat siirtyä työpöydälle, paina VO-Vaihto-D.

• Jos haluat siirtyä nopeasti työpöydällä olevaan kohteeseen, kirjoita kohteen ensimmäinen kirjain. Jos työpöydälläsi on esimerkiksi tiedosto, jonka nimi on ”matkasuunnitelmat”, siirry siihen kirjoittamalla ”M”.

• Voit siirtyä ympäriinsä työpöydällä painamalla nuolinäppäimiä.

• Kun haluat avata valitun kohteen työpöydällä, paina Komento-O. Kansiot avautuvat Finder-ikkunaan.