VoiceOver-komentojen liittäminen pistenäytön näppäimiin

VoiceOver havaitsee pistenäyttösi mahdolliset syöttönäppäimet ja määrittää näppäimille yleisiä VoiceOver-komentoja. VoiceOver saattaa esimerkiksi määrittää Alas-komennon D3-näppäimelle. Kun siis painat pistenäyttösi kyseistä näppäintä, VoiceOver-kohdistin siirtyy näytöllä yhden rivin alaspäin.

Huomaa: VO tarkoittaa käyttämääsi VoiceOver-muuntonäppäintä.

1. Kun pistenäyttösi on yhdistetty Maciin ja kun VoiceOver on päällä, avaa VoiceOver-työkalu painamalla VO-F8.

2. Osoita Pistekirjoitus-kategoriaa, osoita Näytöt, valitse pistenäyttö, jolle haluat määrittää komentoja, ja osoita sitten Aseta komentoja.

3. Liitä VoiceOver-komento pistenäytön näppäimiin.

• Jos haluat vaihtaa näppäimiin liitettyä komentoa, selaa näppäimiin, osoita ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten komento.

• Jos haluat lisätä uusia pistenäytön näppäimiä, jotta voisit liittää niihin komentoja, lisää rivi klikkaamalla lisäyspainiketta , paina komento-B ja paina viiden sekunnin kuluessa pistenäytön näppäimiä, jotka haluat lisätä. Äänitehoste laskee sekunnit. Osoita ponnahdusvalikkoa ja valitse komento, joka määritetään näppäimille.